Att sälja bilen till oss är busenkelt!

Vi köper gärna din bil. De senaste åren har vi köpt ett 1000-tal bilar av privata säljare från Dalälven till Ystad och har bara nöjda säljare. Vi är professionella och har enkla rutiner för att genomföra inköp av privatpersoner.

Du behöver inte förbereda dig

Du behöver inte tänka på några förberedelser när du säljer din bil till oss. Vi kommer att fråga dig det vi behöver veta för att kunna göra en korrekt och rättvis värdering av din bil. Dessutom tar vi hand om tvätt och rekonditionering.

Kontakt via telefon eller mail

Vi tror inte på robotvärdering som det finns att göra på många siter på nätet, varje bil är unik! Den personliga kontakten anser vi också vara vara viktig så vi pratar gärna med dig i telefonen, 054-8202060, för att få den rätta känslan för just din bil. Fungerar inte det så kan vi givetvis maila till magnus@bil54.se

Professionell manuell värdering av din bil

Med de uppgifter vi får av dig som allmänt skick, miltal, eventuella småskador och servicehistorik tillsammans med information ur våra system ger vi dig ett bud utifrån hur marknaden ser ut just vid värderingstillfället. Du får alltid ett dagsaktuellt och unikt bud.

Har du beskrivit din bil korrekt står vi alltid för vårt bud. Om däremot inte gjort det avstår vi affären. Du får inga tråkiga överraskningar när du säljer din bil till oss! 

Leveransen

Vi hämtar bilen på lämplig plats vi kommer överens om. Du behöver inte transportera bilen. Du får en checklista av oss så du inte glömmer något. Överensstämmer bilen med hur du beskrivit dem så köper vi den till vårt överenskomna bud. Besiktning/kontroll, utbyte av dokument och betalning ta c:a 10 minuter. Har du en restskuld på bilen löser vi den också och du får en kvittokopia. Busenkelt!

Pengarna på kontot innan du lämnar över bil och handlingar

När allt är kontrollerat Swish´ar vi  pengarna direkt till ditt konto på banken och därefter får vi nycklar och ägarbeviset till bilen. Återigen busenkelt!

Men vi är rätt så kräsna ……

Vi köper gärna din bil. Bakom varje bil vi säljer finns ett viktigt inköp. Vi brukar skämtsamt säga att vårt största och svåraste jobb är att köpa in bilar som våra kunder kommer bli nöjda med, inte att sälja dem! 

De bilar vi säljer vill vi ska vara de bästa bland de bästa! Det innebär att vi inte är intresserade av att köpa in bilar som t.ex varit skadade eller har mycket småskador. Inte heller bilar som inte blivit skötta enligt fabrikantens serviceschema.

Framför allt är vi intresserade av bilar som är yngre än 4 år och som inte rullat mer än 6000 mil. Men i undantagsfall kan vi frångå våra gränser om det är ett speciellt välskött exemplar. Välkommen att höra av dig.