bil54.se

I handelshuset Fjädern, Blockgatan 8 på Våxnäs i Karlstad finns vi och vi är en märkesoberoende bilhandlare. Vår specialitet är nyare begagnade bilar med ”Rätt Pris Direkt”. Välskötta handplockade begagnade bilar med full servicehistorik.

Bil54.se drivs av Magnus Wennberg och Lars Warström. Ingen av oss är nybörjare i bilbranschen. Magnus har jobbat med flera nybilsmärken och begagnade bilar i Karlstadsområdet under ett antal år. Lars har även han en gedigen bakgrund inom bilhandeln i ledande befattningar hos större bilföretag med några av de stora nybilsmärkena.

Med mer än 40 års gemensam erfarenhet av bilbranschen har vi en klar bild av vad kunderna efterfrågar. Vår ambition är att alltid försöka överträffa våra kunders förväntningar. 

Priser som tål att jämföras

Prissättning av begagnade bilar är viktig. Det finns många prissättningssajter att hitta på nätet men de ger bara en del av sanningen. Robotar tar ingen hänsyn till t.ex utrustning och skick. Därför gör vi alla värderingar manuellt, med hänsyn taget till skick, skötsel, utrustnings-nivåer och bilen historik. 

De flesta av bilarna som är till salu i Sverige finns samlade på tex Blocket.se eller Bytbil.se. Där är det enkelt att bilda sig en egen uppfattning om vad som är ett bra pris. 

Våra priser tål en jämförelse. Det kallar vi för ”Rätt Pris Direkt”.

Köpare som kommer till oss från hela Sverige. Det gör att vi säljer till såväl Kiruna som till Malmö. Det säger en del om vad viktigt det är att hålla rätt pris.

Trygghet hela vägen

Våra kunder får även bra garantier. Genom att vara medlem i MRF ger det våra kunder en bättre trygghet. Det innebär att du minst får MRF-garanti när du köper en bil av oss. Bilar (som inte har fabriksgaranti) förser vi ofta med minst 12 månaders garanti i samarbete med Autoconcept.   Läs mer här.

När kvalitet är ett krav

Vi handplockar våra bilar. Därför hittar du alltid välskötta bilar med lite mil hos oss. Dessutom kontrollerar vi servicehistorik och annan historik som kan påverka bilen negativt. Därför skall ingen behöva vara specialist för att hitta en bra bil och kunna göra en bra affär. Ett köp hos oss skall vara ett tryggt och säkert och vi har noga kontrollerat det vi säljer.

Bakom varje bil vi säljer finns ett viktigt inköp

Vi arbetar hårt för att se till att kunna erbjuda bra bilar till marknadsledande priser. Av den anledningen är vi också alltid i behov av att köpa bilar och där har Du en viktig roll. Ni är varmt välkomna att vända er till oss för en snabb och trygg affär där ni får välja om ni vill ha pengarna direkt eller om ni istället vill dra av värdet vid köp av en bil hos oss. Läs mer här.

Förmånlig finansiering

Vi samarbetar med Santander Consumer Bank. De är specialister på bilfinansiering och gör det möjligt för oss att kunna erbjuda en flexibela finansieringslösningar. Hos oss får du alltid förmånlig ränta. Läs mer här

 

Välkommen till oss du med 

Magnus och Lars

Gilla oss gärna på facebook. 

Vi är medlemmar i MRF (Motorbranchens Riks Förbund), läs mer här