Vi tycker om att få betalt i samband med leveransen. Det bästa betalningsalternativet tycker vi Swish är. Då kan du besiktiga bilen och kontrollera att allt är enligt med vår affär innan du betalar. Ett annat sätt är direktöverföring men det fungerar endast om du har Swedbank. Ett ytterligare alternativ är bankgiro. Däremot hanterar vi vare sig kontanter eller postväxel.

Swish

Om du inte har Swish kan vända dig till din bank för att få mer information och instruktioner om hur du laddar ner och använder Swish. För att det skall vara enkelt för dig så har vi länkar till de vanligaste bankerna nedan. Via din bank kan du också ändra ditt maxbelopp vilket innebär att du under en period kan skicka totalt mellan 150.000 till 250.000 kr beroende på vilken bank du har. För att vara säker, kontrollera med din bank.

Vårt Swish-nummer är: 123 275 1949

Bankgiro

Det går också bra att betala till vårt bankgiro som är 413-8038. Tänk bara på att det kan ta upp till ett par dagar innan inbetalningen syns hos oss.

Direktöverföring

Har du Swedbank kan du föra över betalningen till vårt bankkonto direkt. Du kan låna en dator av oss och göra överföringen på plats efter du har besiktigat och godkänt bilen. Observera bara att det kan vara nödvändigt att du kan behöva höja beloppsgränsen för hur mycket du får föra över, kontrollera med Din bank vad som gäller.

Betalning med bank-, kredit- eller bankkort.

Pga höga avgifter hos banken tar vi inte kort vid köp av bil.

Vi tar inte emot kontanter eller postväxel.

Gå till din bank för att aktivera Swish:

Danska Bank
Swedbank
Handelsbanken
ICA Banken
Länsförsäkringar
Nordea
SEB
Skandia