Vi på Bil54 gillar trygghet därför har bland marknaden bästa garanti på våra bilar.

Många av våra bilar är så nya att de omfattas av märkets nybilsgaranti. De bilar som inte gör det kan du förmånligt köpa till 12 månaders begagnatgaranti. Finansierar du ditt bilköp via oss hos Santander bjuder vi på 6 månader extra, dvs du får då 18 månader garanti hos Autoconcept till priset av 12 månader!   

Bil54 lämnar upp till 6 månaders / 1 000 mils MRF-garanti på bilarna beroende på bilens ålder och totala körsträcka.

De flesta av våra bilar är oftast yngre än fem år gamla. Vi strävar alltid efter att enbart ha fullservade begagnade bilar och som skötts enligt tillverkarnas rekommendationer och krav.

Många av våra begagnade bilar har också fortfarande fabriksgarantier. Det betyder att de till exempel har rostskyddsgaranti, vagnskadegaranti, elektronikgaranti och lackgaranti.

Dessutom har en bil från Bil54 ofta någon form av non-stop eller körvidareförsäkring som gör att du aldrig står utan hjälp om något händer. Tjänsterna har olika namn hos biltillverkarna, till exempel; assistansförsäkring, mobilitetsgaranti, mobilolife, trygghetsservice och Volvo Assistans.

Tilläggsgaranti
Vill du förlänga tryggheten och enkelheten med att ha en nästan ny bil? Mot ett tillägg erbjuder vi på Bil54 marknadens förmodligen mest omfattande garanti. Tilläggsgarantin omfattar de flesta mekaniska och elektroniska komponenterna på bilen – i princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår. I samarbete med AutoConcept.

Sex månader extra garanti på köpet

Trygghet är bra, men Santander tycker att extra trygghet är bättre. Därför förlänger Santander din garanti med ett halvår, när du tecknar dig på minst tolv månader. Vill du ha garanti i tolv månader, ger Santander dig arton månader. Väljer du två år, så ger Santander dig två och ett halvt. Villkoret är givetvis att du finansierar ditt köp hos Bil54 genom Santander Consumer Bank.