Santander

Finansiera ditt bilköp, så här fungerar billånet

Det går finansiera ditt köp upp till 80 procent av bilens pris. Resten betalar du kontant eller med ett inbytesbil. Vill du låna till kontantdelen kan vi hjälpa dig med det också, läs här.
Fordonslånet kan anpassas till dina behov och du får alltid en betalplan. Det gör att att du betalar av lånet i rätt takt. På det sättet har du inte ett för stort lån den dag som du vill sälja ditt bil.

Så länge kan du låna

  • Nya bilar kan du finansiera i max 7 år (84 månader)
  • Begagnade bilar kan du finansiera i max 6 år (72 månader)
  • Nya husvagnar och husbilar kan du finansiera i max 15 år (180 månader)
  • Mc, skoter och atv kan du finansiera i max 7 år (84 månader)
  • Fordonet får vara högst 20 år när lånet är slutbetalt

Full flexibilitet

Vi vet att det inte alltid är så lätt att veta vad som händer i framtiden. Därför vill vi att ditt lån hos oss ska vara flexibelt. Det innebär att du kan amortera extra för att få en lägre månadskostnad eller kortare lånetid. Självklart kan du alltid lösa lånet när du vill, utan att behöva betala några extra avgifter.

Anpassade upplägg

Vi erbjuder olika typer av upplägg för billånet. De flesta lånar beloppet på viss tid och gör en amortering till 0:- vis lånetidens slut.

Som ett alternativ till det kan vi erbjuda lån till bilen med restvärde. Ett bra alternativ till dagens privatleasing! Du lånar på samma vis till 80% av köpeskillingen, amorterar ner lånet till minst 50% efter 36 månader. Endera byter du bort bilen då eller så gör du om lånet med kreditgivaren och fortsätter att betala på det. Den stora vinsten framför privatleasing är att du har total frihet att sälja bilen när du vill. Man vet ju sällan i förväg vad man behöver friheten att göra som man vill till!

Vem kan låna

Vi lånar ut till dig som köper fordon av Bil54, har körkort samt godkänns i vår kreditprövning.

Hur får jag ett lånebesked

Det får du direkt av din säljare på Bil54.

Låneskydd

Vid arbetslöshet i mer än 30 dagar lämnar låneskyddet ersättning utifrån din månadsbetalning avseende lånet upp till 12 månader per skadetillfälle (maximalt 36 månader vid flera skadetillfällen). Den högsta ersättningen per månad är 11 000 kronor. Detta gäller dig som är löntagare.

Vid hel arbetsoförmåga i mer än 30 dagar lämnar låneskyddet ersättning utifrån din månadsbetalning avseende lånet upp till 12 månader per skadetillfälle (maximalt 36 månader vid flera skadetillfällen). Den högsta ersättningen per månad är 11 000 kronor.

Vid sjukhusvistelse i mer än 7 dagar lämnar låneskyddet ersättning utifrån din månadsbetalning avseende lånet upp till 12 månader per skadetillfälle (maximalt 36 månader vid flera skadetillfällen). Den högsta ersättningen per månad är 11 000 kronor. Detta gäller dig som är egenföretagare.

Låneskydd ingår kostnadsfritt i 3 månader.

Läs mer här