VILL DU SÄLJA DIN BIL?

Har du en bil du funderar på att sälja? Vi kan hjälpa dig på det sätt som passar dig bäst.

Vi köper din bil och du får betalt direkt.

Vi säljer bilen år dig, förmedlingsuppdrag

När vi åtar oss att sälja din bil åt dig, är det viktigt att den är rekonditionerad, besiktigad och servad enligt tillverkarens rekommendationer. Alltså en bra bil utan fel som nästa ägare blir nöjd med. Tillsammans går vi igenom bilens skick, handlingar, maskinella standard och utrustning. Vi gör en gemensam värdering av din bil och vilket pris som skall redovisas till dig. Vi dokumenterar vår överenskommelse. Bilen ställs ut i vårt showroom, läggs ut på Blocket och Bytbil. Alla bilar står i varm och larmad lokal.

Vi hjälper dig som företagare att hitta en flexibel lösning gällande din vagnpark med avyttring och köp av bil samt dig som privatperson att byta in din nuvarande bil och hitta din nästa bil. Har du som företagare eller vagnparksägare bilar du behöver hjälp med att avyttra. Ta då kontakt med oss så hjälper vi dig med en snabb värdering och ett upplägg som kommer hjälpa dig att avyttra bilarna.

Hos oss kan du som företagare få hjälp med bland annat

Avyttra företagsbilar/tjänstebilar. Behöver du avyttra en eller upp till 10 bilar hjälper vi gärna dig att värdera era fordon, och om du finner vår värdering attraktiv köper vi era bilar med betalning omgående, löser restskulder e.tc.

Som Företagare/Vagnparksägare är man mån om att hålla ner kostnaderna för sin bilpark. Själva avyttringen blir ofta kostsam. Nybilshandlaren räknar ofta på en alltför stor marginal vid ett inköp. Auktionsföretaget har ibland ett alltför stort utbud av bilar och ett lågt incitament för att se till att du får rätt betalt för din bil, dessutom tar hela processen lång tid vilket ofta leder till dubbla kostnader under en period. Ring oss så berättar vi hur vi kan se till att bespara dig kostnader vid avyttring genom att låta oss sälja era fordon.